5a Gamma

Els aliments de 5a gamma, també coneguts com d’alta gamma, són el resultat de l’aplicació de les noves tecnologies d’elaboració i conservació en el món de la gastronomia, que fan possible disposar de plats elaborats l’alta qualitat.

Per obtenir una bona seguretat alimentària, els productes de 5a gamma estan sotmesos a temperatures altes i refredaments ràpids (pasteurització i abatiment de temperatura). Aquest tractament tèrmic garanteix l’eliminació dels possibles microorganismes patògens, alhora que respecta les característiques originals del plat, tant nutricionals com sensorials (textura, gust, aroma), fent que sigui molt difícil diferenciar-los dels “acabats de fer”.

5a gamma gastrogust

Els productes de cinquena gamma són utilitzats en gran quantitat de restaurants i hotels com a eina complementària per a l’elaboració dels seus plats, ja que permeten obtenir uns resultats òptims de forma més fàcil i econòmica.

La regeneració del producte es pot fer en diverses modalitats (forn, bany maria, microones) sempre amb el nostre assessorament i formació si s’escau.